Als u een installateur nodig hebt voor bijvoorbeeld installatie van nieuw sanitair dan wilt u dat dit goed wordt uitgevoerd. Daarom hebben wij een selectie gemaakt met installatiebedrijven die de installatie werkzaamheden bij u thuis vakkundig en nauwkeurig uit kunnen voeren. Deze specialisten hebben jarenlange werkervaring in de installatietechniek.

Uw totaalinstallateur

Installatietechniek is een breed begrip. Wij werken samen met diverse lokale specialisten om u optimaal van dienst te zijn In Noord-Holland kunt terecht bij Installatiebedrijf J. Vieker voor installatietechniek, loodgieterwerk, dakdekkerwerk, cv installatie, klimaatbeheersing, airconditioning, riolering, lekkages, vloerverwarming en de installatie en renovatie van uw badkamer. Denk hierbij aan de installatie van uw nieuwe sanitair.

Goede service, scherpe tarieven

Bij het samenstellen van de selectie van erkende installatiebedrijven hebben wij op de prijs – kwaliteit verhouding van het installatiebedrijf gelet en gekeken of de kwaliteit voldoende is. Het is gelukt om een goede selectie samen te stellen. U kunt dus met een gerust hart de installatie werkzaamheden bij u thuis uit handen geven.

Altijd bij u in de regio

Als er in uw woning iets kapot gaat wat snel gerepareerd moet worden, dan kan het installatiebedrijf snel ter plekke zijn. Ze zitten namelijk gevestigd bij u in de regio. Een gesprongen leiding, een barst in het sanitair, wij zorgen ervoor dat u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt en zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van bijvoorbeeld uw badkamer. Door ons installatiebedrijf in te zetten, is de installatie zo klaar.

Scherpe prijzen

Wanneer u een installatiebedrijf nodig heeft, dan wilt u niet teveel betalen. Als u bezig bent met het renoveren van uw badkamer, dan zijn de kosten voor de aanschaf van nieuw sanitair al hoog genoeg. Dan wilt u niet onnodig teveel betalen aan de installatie. Wij hanteren daarom scherpe prijzen als het aankomt op installatie. Dit in combinatie met duidelijke communicatie en heldere afspraken vormt de basis van het succes.